Üzemberendezés-technika

Az Ön megbízható partnere a berendezések tervezésében.

Megbízható partnert keres a berendezésépítéshez?

Tapasztalt mérnökeink az Ön igényei és kívánságai szerint terveznek és gyártanak egyedi készülékeket és berendezéseket. Ennek során a legmagasabb minőségre és a határidőre történő megvalósításra összpontosítunk. Az üzemkészülék-építés terén a tervezéstől a telepítésig és a karbantartásig széles körű szolgáltatásokat kínálunk Önnek.

A következőkről gondoskodunk az Ön számára

Nyomástartó edény

Egyedi gyártású nyomástartó edényre van szüksége? Mi vagyunk az Ön megbízható partnere a nyomástartó edénygyártásban. A legmagasabb minőségű és a legújabb biztonsági szabványoknak megfelelő nyomástartó edényeket gyártunk. Bízzon bennünk, és bízzon a nyomástartó edénygyártás területén szerzett szakértelmünkben.

Csővezetékek

Professzionális csővezetékekre van szüksége a gépeihez? Tapasztalt munkatársaink hatékony és precíz csővezetékezést biztosítanak az Ön rendszerei számára. Ennek során a legmagasabb minőségre támaszkodunk, és biztosítjuk gépeinek optimális ellátását a szükséges közeggel.

Héj-cső hőcserélő

Mi vagyunk az Ön megbízható partnere a hőcserélőhöz. Tapasztalt mérnökeink személyre szabott megoldásokat dolgoznak ki az Ön igényeihez, a legmagasabb minőségre és pontosságra összpontosítva. Különböző méreteket, teljesítménytartományokat és orientációkat (függőleges, vízszintes) kínálunk. Bízzon bennünk, és bízzon a hőcserélő megbízható partnerében.

Hivatkozások

A galériában megtekintheti a korábbi projektek képeit. További információkkal és a projektek általános feltételeivel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére egy személyes találkozó keretében.

Ingyenes kezdeti konzultáció

Az első beszélgetés során ingyenes konzultációt ajánlunk Önnek. Pontosan meghatározzuk, hogy jelenleg milyen kihívásai vannak, és hol és hogyan tudunk segíteni szolgáltatásainkkal.

Call Now Button