Összeszerelés

Az Ön megbízható partnere a szerelésben.

Tudjuk, hogy mennyire fontos a biztonság az építkezéseken, ezért számítunk az alkalmazottaink SCC** tanúsítására. Ez azt jelenti, hogy Ön biztos lehet abban, hogy szakembereink mindig biztonságosan és felelősségteljesen dolgoznak. Ezenkívül a karimás és tömítőkötésekkel foglalkozó szakembereink a DIN EN 1591-4 szabvány szerinti tanúsítással rendelkeznek.

Így még az olyan igényes projekteket is szakszerűen össze tudjuk szerelni, mint például az üzemrevíziók, szűrőrendszerek és légleválasztó berendezések. Nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra és a minőségre, és gondoskodunk arról, hogy az Ön rendszerei optimálisan működjenek. Bízzon a szerelés terén szerzett szakértelmünkben, és bízzon a megbízható megoldásokban.

Hivatkozások

A galériában megtekintheti a korábbi projektek képeit. További információkkal és a projektek általános feltételeivel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére egy személyes találkozó keretében.

Ingyenes kezdeti konzultáció

Az első beszélgetés során ingyenes konzultációt ajánlunk Önnek. Pontosan meghatározzuk, hogy jelenleg milyen kihívásai vannak, és hol és hogyan tudunk segíteni szolgáltatásainkkal.

Call Now Button