Teljesítményterületek

Üzemi berendezés tervezés

A készülékgyártás területén magasan képzett munkatársaink műszaki tanácsát, valamint projektjei kivitelezését és legyártását kínáljuk. Nem mindegy, hogy melyik iparágból származol.

Acel szerkezet

Az acélszerkezetek területén az előregyártási és összeszerelési folyamatokhoz kínáljuk támogatásunkat projektjei keretében. Egyedi hegesztési és gyártási munkákat is szívesen végzünk építőcsarnokában.

Hegesztési technológia

Az üzem- és berendezésgyártással, valamint az acélszerkezettel kapcsolatos szolgáltatásainkon belül a hegesztéstechnika fontos szerepet játszik. Ennek megfelelően nagy jelentőséget tulajdonítunk az ISO 9606-1 szerint tanúsított hegesztőink minőségi előírásainak. Örömmel kínálunk hegesztési munkákat különböző anyagokkal, mint például szénacél, rozsdamentes acél és speciális anyagok.

Szerelés

Az építkezések biztonságának teljes tudatában nagy jelentőséget tulajdonítunk munkatársaink SCC** minősítésének. Ezen túlmenően, a karimás és tömítő csatlakozásokkal foglalkozó szakembereink a DIN EN 1591-4 szabvány szerint tanúsítottak.

Translate »